om plain trade AB


Vi startade vår verksamhet 1985, har nu under mer än 25 år jobbat upp ett omfattande nät av leverantörer och speditörer. Vi arbetar idag med de bästa tillverkarna och den mest flexibla logistik världen över har att erbjuda inom Presentreklam, Profilering, Giveaway, DM/DR Incentives, Premiums och andra Kampanj/Mäss produkter.

Vi har en hög lägsta nivå när det gäller .för mycket. att göra, där vår snabbhet och professionella kunnande uppskattas av våra kunder, i flera fall kan vi ge ett estimat redan samma dag som en förfrågan görs. Vi lägger största vikt vid flexibilitet för att tillgodose våra kunders önskemål beträffande användningsområde, budskap, kvalitet, pris och tidpunkt.

Vi bevakar med största omsorg samtliga steg i proceduren för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. Allt ifrån Er idé/förfrågan, offert, motprov, tillverkning, skeppning, leveransbevakning, föravisering till godsmottagaren, införsel/tull, ompackning, lokaltransporter eller transit till annat land.

Er beställning blir både problemfri och kostnadseffektiv för samtliga inblandade parter.

Vi hanterar varje förfrågan med stor seriositet, ger snabba svar på frågor och kommer med lösningar på pris kontra utformning. Om Ni önskar ger vi gärna våra egna synpunkter på Er idé/produkt, vi utlovar inga leveranstider som inte kommer att hållas.

Numera kan vi även erbjuda vår tjänst .packat o klart. som bygger på större utskick med en reklamprodukt/gåva/varuprov. Vi sköter om alla steg och logistik dirkekt på fabrik såsom tillverkning av reklamprodukt, offset tryck av brev och kuvert eller förpackning, utskrift av adressetiketter, ordnar portobetald stämplade kuvert eller förpackning. Slutligen packas både reklamprodukt och brev/ budskap i avsedd kuvert eller förpackning, klistrar adressetiketter och sorterar alltsammans efter postnummer. Hela utskicket blir då avsevärt mycket billigare än om den ska packas på plats i det land som DR ska distribueras ut från då vi istället kan lämna till post utan några fördyrande mellanhänder som i normala fall alltid måste till i slutskedet.

Vår styrka är snabbhet, pris, support och flexibilitet:

# Varje förfrågan hanteras samma dag som vi får den.
# Vilken nivå, ändamål och om Ni har en budget .target price. för vad vi ska offerera.
# Vi bevakar hela proceduren från förfrågan tills produkten är på plats på rätt leveransadress
# Vi är flexibla att hitta det Ni söker, med över 25 års erfarenhet har vi lärt oss tillmötesgå våra kunders önskemål, oavsett hur annorlunda de än är, vi har nog sett det mesta genom åren.

Välkommen till en ny värld av möjligheter
Plain Trade AB